Aanwezigheidsregistratie voor taalopleidingen

Vraag gratis demo aan

Online aanwezigheidstool voor taalscholen

Nieuw Naar aanleiding van de update Blik Op Werk (24-03) hebben we de schermafbeeldingen-functionaliteit beschikbaar gemaakt!

Academy Attendance is ontwikkeld om de presentie van cursisten online en eenvoudig te registreren en controleren. Het product is ontwikkeld om aan de eisen voor digitale Lessen van Blik Op Werk en DUO te voldoen.

De slimme presentiesregistratie software zorgt ervoor dat de aanwezigheid altijd simpel, overzichtelijk en betrouwbaar geregeld wordt. De slimme aanwezigheidsadministratie software automatiseert het verwerken van alle data en maken van overzichten zodat u tijd overhoudt voor belangrijke taken.

Hoe werkt Academy Attendance?

Makkelijk aanwezigheid registreren

De docent kan per les gemakkelijk aanvinken wie er aanwezig en afwezig zijn. Academy Attendance maakt hier automatische aanwezigheidsoverzichten van zodat u inzicht krijgt in de percentages en cijfers van elke cursist en groep.

U bent bovendien niet de enige, Academy Attendance wordt ingezet voor ruim 50.000 cursisten en studenten.

Registreer eenvoudig aanwezigheid via koppenblad of afvinklijst

Beeldopnames eenvoudig opslaan

Maak binnen Academy Attendance beeldopnames van de online (digitale) les (bijvoorbeeld gegeven via Zoom, Microsoft Teams, Hangouts, Whatsapp, Slack). Hierdoor voldoet u aan de eisen van Blik Op Werk en DUO. Door de duidelijke overzichten en het real-time inzicht weet u zeker dat alle beeldopnames correct en up to date zijn.

Per cursus of lesmoment kan de docent hiervoor twee afbeeldingen (start en einde) opslaan.

Eenvoudig een schermafbeelding of screenshot opslaan bij de aanwezigheidslijst

Automatische administratie en overzichten

Bekijk per les, periode, leerling, groep of docent het aanwezigheidsoverzicht zodat u in één oogopslag ziet naar wie u welke facturen moet sturen. Verder heeft u real-time inzicht in de registraties en kunt u met de automatische grafieken trends ontdekken zodat u uw onderwijs kunt optimaliseren.

Onderhoud één overzichtelijk registratie van alle lessen

Op elk apparaat toegang

Academy Attendance kan worden gebruikt op elke smartphone, tablet of computer. De online omgeving kan via uw browser of via onze eigen App geopend worden.

Academy Attendance werkt op verschillende devices

Snel van start gaan

Een eigen omgeving voor uw taalbureau is zo opgezet. Aan de hand een in te vullen Excel-template kunnen al uw gegevens eenvoudig ingeladen worden. Daarnaast is er een online helpcentrum beschikbaar met meer dan 200 artikelen.

Voor alle overige vragen en om snel van start te gaan, staan wij voor u klaar!

Academy Attendance werkt op verschillende devices

Vraag een gratis demo aan

Vul onderstaand formulier in en maken gelijk een eigen omgeving voor u gereed.